JACOAF te foto-manipki z każda pracą wychodzą ci coraz lepsze... w tej ostatniej - przemawia realizm... wykonanie bardzo ładne...stawiam browar.:) - jakie pijesz ? Pozdro
A te ostatnie prace, to nie powinny być w innym dziale? Bo nie wydaje mi się, by były to tapety ;P. No ale mniejsza oto. Co do pracy "Poland 2493 year" to średnio mi się podoba, ale uważam, że ma potencjał. I specyficzny klimat, nie wiem czemu, ale dla mnie nawet nieco przerażający. W każdym razie, za dużo namieszałeś z chmurami i zielenią. Na budynkach powinno być zdecydowanie mniej chmur i w ogóle nie powinno być niebieskich. Przecież chmury nigdy nie są niebieskie. A z kolei koło tej wieżyczki brakuje chmur i widać zbyt wiele oryginalnego nieba. Druga sprawa to ta dzika roślinność. To wygląda strasznie. I w ogóle nie pasuje. No chyba, że to jakaś zamierzona koncepcja, to przepraszam. =P
Wieża ciśnień imho jest dużo lepsza. Kolorystyka nieźle wyszła. I szczerze podziwiam, że chciało Ci się tak wycinać te drzewa. ACZKOLWIEK, widać że kawałek wieży po prawej stronie jest wstawiony. Bardzo widać, szczególnie w jednym miejscu. A przecież dałoby się to dopracować. Cóż, mimo wszystko, jest nieźle ;).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.