Nowa pracka Moja pierwsza "kosmiczna". Trochę prymitywna, nie ma co porównywać do prac matiii'ego. Mam zamiar porobić trochę takich tapetek, spodobało mi się to
o Matko... co to jest?
Chyba nie chcesz tego nazwac tapeta do komorki...
read my mouth: p.a.s.k.u.d.n.e. popraw, dodaj jakies C4D, nie wiem... jakis wybuch galalktyki... cokolwiek...
2/10
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Fajna pracka co tu duzo mowic - 75% to sam stock ale i Twoj wklad tez jest niczego sobie
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Kolory sa ciekawe. Dobrze to zrobiles mi sie podoba. Na przyszlosc rob prace w formacie duzym, a potem je zmniejszaj, wiecej szczegolow bedzie mozna wsadzic, a praca wieksza, to ladniejsza.
We may feel that we have figured out a lot of great things with digital, but in reality we are just in the infancy of digital image creation. Traditional painting took thousands of years to perfect. We have only been doing digital art for a couple of decades. Dylan Cole
Peace, dawaj więcej kolorów i bardziej wyraźne pracki, żerby te efekty były widoczne, bo na takim telefonowym wyświetlaczu to nie da rady dopatrzyć się takich mgiełek ;]
Więcej kolorków!
Ogólnie pracy są estetyczne, nie wliczając dwójki bo chyba z painta...
Szkoda że mało kolorów i efektów, w tej kosmicznej mógłbyś jakiś wybuch zrobić jakieś efekty świetlne czy coś..
Widziałem lepsze prace jednak te nie są najgorsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.