Prawdopodobnie nie znajduję się jeszcze na Twoim poziomie abstrakcjonalizacji, ponieważ nie potrafię odczytać przesłania tych prac. Pod względem warsztatowym nie ma się do czego przyczepić, bo nie ma czego się chwycić. Jeśli chodzi jednak od walory estetyczne, to w moim mniemaniu są one wątpliwe. Pierwsza praca to jakaś histeryczna opowieść na temat bliżej nieznanej plazmy. Druga praca to chyba hołd dla shape'ów z Photoshopa - w zasadzie nic więcej tam nie widzę. Oczywiście nie da się oceniać w sposób całkowicie zobiektywizowany, dlatego też moja ocena jest nad wyraz subiektywna. W skali 0 - 10, mocna trója za opanowany w stopniu dostatecznym warsztat.
Program: AdobePhotoshop Program 3D: Blender Team: Green Designers Posty: 200 Dołączył: 01 Maj 2008 Skąd: Polska GFXPoints: 1038 Piwa:17/6
Wysłany: 2008-05-02, 14:20
Dzięki
W pracy pierwszej zauważyłem niedopracowanie, to coś to kot szatana , w mordzie ma pusto że tak powiem, no niedopracowana.
Druga praca taka typowo wektorowa. Bardziej fun ofcourse .
Fajnie dobrane kolory, ciekawie użyte brushe ( jeśli to brushe ) i inne kształty. Te rączki na jej twarzy trochę Mnie sie nie podobają Powiedz czy głowę tej pani to sam robiłeś czy gdzieś znalazłeś ?
Fajne tapety tylko dość przesycone tzn kolory za ostre (białe za białe itd.) i troche ich za dużo. choć ta ostatnia praca nie taka zła tylko większy rozmiar by się przydał i taki sam cień jak jest z lewej żeby z prawej był
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum