ta praca jest za mało szczegółowa, chodzi mi o to że ta postać dziwnie wygląda, chmury krzywe, ten niby deszcz leci w kilka stron... dosyć dziwna praca- 4/10 Pracuj!!!
ostatnia tapeta...bardzo ładna , fajna taka minimalistyczna i czysta . Dał bym na pulpit ale przed chwila znalałem lepszy widoczek cool.gif jak mi sie znudzi to dam
Jak dla mnie fajny cartoon choć tło kiepsko wyszło. Sama postać jest po prostu lol :-D Zgłoś sie może gdzieś do jakieś telewizji Cię wezmą na rysownika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.