No to i My witamy na forum i liczymy na to, że się z nami rozwiniesz.
Atmosfera na forum jest przyjemna, także myślę, że szybko się zaaklimatyzujesz
wierzę, że staniesz się aktywnym userem
` pozdro
SylwekPkFr, witaj runnerze a co w tych wolnych chwilach robisz? masz jakieś prace, które przedstawisz nam do oceny?
SylwekPkFr, witaj 3Runnerze Ja testem Trickerem , miejmy nadzieję że cie polubię bo jak nie ,... to będzie źle
Z nami rozwiniesz się na pewno.... ble ble ble Dobrze wiesz co chce powiedzieć. Witaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.