Witam, nazywam się Dawid. Na forach używam nicka DiKei lub Kopek. Interesuję się webmasterką, komputerami, muzyką, gsm, zwierzętami. Moje hobby to granie w CS'a lub Football Managera. Dziś zacząłem "bawić" się w Photoshopie CS3. Jak na razie mało wiem o funkcjach tego programu, ale mam nadzieję że jakoś się nauczę go obsługiwać. Pozdrawiam DiKei
Witaj! Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej Na forum panuje rodzinna atmosfera Co da się zauważyć. Zacznij czytać tutoriale, jest ich pełno na naszym forum a z biegiem czasu sądzę, że Ty też nas czegoś nauczysz. .^^ Miłego pobytu pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.