Witram wszystkich userow.
Mam na imie Mariusz. Z grafika mam doczynienia od kilku tygodni w Photoshopie jestem calkiem zielony. Narazie wzielem sie za sciaganie Viedeo Tutoriali i nauki podstaw. Na to forum trafilem dzieki mojej kolezance Julicie (ktora serdecznie pozdrawiam). Przyszedlem tu aby sie czegos ciekawego nauczyc jak bedzie to zobaczymy. Z tego co widze panuje tu mila atmosfera. Jedyne co mnie zalamalo to dostep do Tutoriali od 100 postow ale mam nadzieje ze szybko je uzbieram.
Pozdro
No racja ja i tak nie wiem o co chodzi w tych prostych tutorialach a w eksluzywnych to juz wogule Jestem jeszcze niewtajemniczony i ten wasz jezyk grafikow jest dla mnie troche obcy ale mysle ze z czasem polapie sie o co chodzi ;]
Marzec, witamy, witamy Nie martw się o te tutoriale Teraz masz dostęp do naprawdę wielu (jest tam ich większość), w ekskluzywnych jest ich wiele mniej, na dodatek są one często na poziom bardziej zaawansowany, więc na razie wystarczą Ci te pierwsze
kalwimus, nick wziol sie od mojego nazwiska ;] mam takie nazwisko jak nick a z doswiadczeniem jest slabo dopiero zaczynam robilem tam jakies userbary i pozatym nic wiecej na razie ogladam video tutoriale. Bo jak widze czasem takie cos jak gradient maska itp to w ogóle nie wiem o co chodzi ;] A na video jest wszystko pokazane ;]
Ortografia poprawiona - PwQt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.