Witajcie! Mam na imię Michał, obecnie mam 16 lat, i po wakacjach będę uczęszczał do LO. Mieszkam w Warce. Moja przygoda z grafiką zaczęła się 3 lata temu. Pierwszym programem był GIMP, obecnie pracuję W Photoshop (niedawno przesiadłem się na CS3).
Interesuję się komputerami, tworzę strony WWW na zamówienie, lubię punka i rocka, sportowo jeżdżę rowerem. Używam systemu Windows XP i Arch Linux.
Od także niedawna, grafiką zajmuję się także poza domem.
Staram się tworzyć strony proste i czytelne, bez zbędnych wodotrysków, lecz efektywne (minimalizm). Pracuję w CSS/HTML/CMS. Jestem w trakcie tworzenia nowego portfolio. Mam nadzieję, że zostanę na forum długo, spodobało mi się ono.
Pozdrawiam.
localh0st, witamy na forum, mam nadzieję, że będziesz aktywny, założysz swoją galerię, bo chciałbym zobaczyć jak po tych 3 latach Ci idzie no i pomożesz młodszym webdesignerom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.