Witam:)
Od paru miesiecy dopiero interesuje sie webdesignem.
Zaczelo sie to w sumie od tego, ze jako przyszly informatyk (mam nadzieje) zaczelam sie interesowac pisaniem stron.
I od tego wyszlo moje zainteresowaniem robieniem layoutów na strony. Powiem szczerze, ze dzialanie w Photoshopie bardziej spodobalo mi sie od pisania. Choc i to uwielbiam.
Checi mam wielkie, bo bardzo mi sie to spodobalo. Poczatki byly marne, jak to poczatki. Teraz jest ciut lepiej, choc dalej beznadziejnie, ale mam nadzieje, ze dzieki pomocy na forum troche sie polepsze:)
Przeciez kazdy kiedys zaczynal.
Panthere_Noire, witam Cię serdecznie na forum. Cieszę się, że kolejna osoba w tak młodym wieku napawa się już chęcią na robienie grafiki!! Starajmy się być najlepsi w tym, co robimy!!
Panthere_Noire napisał/a:
pomocy na forum troche sie polepsze
wobec tego, zapraszam do działu tutoriale Na wszystkie pytania będzie Ci odpowiadać a jeżeli już do nas dołączyłaś, to ze zwykłej rangi GOŚĆ stałaś się członkiem naszej WIELKIEJ (miejmy nadzieje, że będzie się zwiększać ) rodziny grafików!!
pozdrawiam i życzę miłego postowania z sensem oraz mile spędzonych z nami chwil
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.