Siema mam na imię Tomek znany w sieci jako tom933
Jestem początkujący w grafice, ograniczam się do robienia sygnatur i avantarów
Program, który używam do grafiki to obecnie jest Adobe Photoshop CS3 PL
Regulamin znam oczywiście
Witam serdecznie na naszym forum! Mam nadzieję, ze zagościsz tutaj na dłużej, a co do grafiki, to proponuje skosztować digital paintingu, retuszy i web designu, oraz innych większych prac
I bardzo cieszę się, że poznałeś regulamin
Jeśli chodzi o większe prace to pare zrobiłem ale słabych więc nie robiłem, lepiej mi wychodzą mniejsze prace
Lat to ja mam 18 a czemu pytasz ??
Jak będę miał chwile wolną to pare prac wrzucę
tom933, No witam, witam... A jak długo konkretnie zajmujesz się grafiką? :fiufiu:
tom933 [Usunięty]
Nr Użytkownika: -1
GFXPoints: 242
Wysłany: 2008-01-10, 18:12
grafiką to się zajmuje około 2 miesięcy z przerwami ja tylko dla zabawy nie jestem grafikiem jak wy ale coś tam sklecić umiem
A moje prace możecie znaleść
http://grafart.org/topics...urki-vt3567.htm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.