Cześć.
Jestem Maciek, grafiką interesuje się od .. zawsze
Na forum trafiłem z googlerki, szukałem jakiegoś dobrego forum o grafice.. mam nadzieję, że dobrze znalazłem
Tak więc witam wszystkich serdecznie .. niedługo pochwale się jakimiś sigami / avkami.
Pozdrawiam.
Całusy krejzole
Witamy kolejnego grafika na GrafArt.org! Zapewniam Cię, że dobrze znalazłeś To forum jest bardzo "dobre" tak dla początkujących grafików jak i bardzo zaawansowanych! Każdy się tutaj czegoś nauczy, co można stwierdzić chociaż by po moim przykładzie. Mam nadzieję, że znasz już Regulamin i będziesz nie do niego stosować!
Nom Witam serdecznie, czekamy na twoje pracki, aż doczekać się nie możemy.
Tak dobrze znalazłeś, jak wspomniał już mój kolega wyżej "każdy znajdzie coś dla siebie".
Myślę że szybko się zaklimatyzujesz.
P.S. Pisz posty a dużo się nauczyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.