Tak więc witam wszystkich zebranych w tym temacie ;]
Jestem Damian. Niedawno skończyłem 20 lat. Mieszkam w małym miasteczku Morecambe w Anglii. Chodzę do 6th Formy. Czyli coś like coledge. W Polsce chodziłem do Technikum Logistycznego i mieszkałem w Zabrzu.
Interesuję się kilkoma rzeczami. Mianowicie sportem, muzyką, Mangą i Anime, pisaniem wierszy i opowiadań, książkami, komputerami.
Jeżeli chodzi o sport, to uwielbiam Piłkę nożną. Gdy byłem w Polsce grałem w Górniku Zabrze. (oczywiście juniorzy tongue.gif ) A tutaj gram w Morecambe Club FC. Oprócz Piłki nożnej lubię koszykówkę.
Muzyka? Oczywiście club music. Czyli wszystkie Techna, house, Energy itd. itp. Wpadnie mi w ucho także Linkin Park oraz zagraniczny rap. Czasem posłucham także soundtracków z Anime.
TO by było na tyle. Jeśli chcecie coś więcej wiedzieć. Po prostu pytajcie ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.