Keian, witaj
Co do Linkin Park - owszem, kiedyś słuchałem, ale już nie słucham. Lubiłem ich za czasów "Numb" i innych hitów.
Co do poznawania ludzi, na pewno kogoś ciekawego u nas poznasz.
Pozdrawiam i zachęcam do zostania z nami oraz brania udziału, aktywnego udziału na forum ;P
Keian, siemka nowy Nie martw się, my nie "kocimy" tutaj nowych userów photoshopa, także w spokoju będziesz mógł uczyć się od najlepszych i kto wie ... w przyszłości może wygrywać konkursy? Tak czy owak, pomożemy Ci wyjść cało z graficznych potyczek jakie, mam nadzieję, będziesz tu doświadczał (w pozytywnym tego słowa znaczeniu )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.