O Sobie!
Nazywam się Patryk Scheffler. Urodziłem się w 1994r (czyli mam w chwili obecnej 14 lat). Mieszkam w Białych Błotach (okolice Bydgoszczy). Webmasterką zajmuję się od .... około 4 lat

Głównie to właśnie Photoshop

, lecz jako iż byłem wtedy jeszcze mały i zbyt głupi to troszkę dużo się nie uczyłem

Dlatego iż nawet teraz nie jestem dość dobry w grafice

Potem zająłem się html i css, a następnie oczywiście poznałem podstawy nowego xhtml

I zacząłem się uczyć innych języków programowania tj. PHP i MYSQL, a że mało czasu spędzam na komputerze dużo tego nie umiem

Niedawno także zacząłem uczyć się Flash'a ( w pewnym sensie to przecież też programowanie

a nie program! ). W między czasie wcześniej także poznałem JavaScript, a podczas nauki Flasha poznałem jego styl programowania czyli ActionScript, a że powstała nowe wersja ActionScript 3.0 w Adobe Flash CS3 Professional to musiałem się uczyć obu, gdyż obie te wersje się różnią znacznie od siebie (moim zdaniem 1.0 i 2.0 jest łatwiejsze niż 3.0, ale nowsza wersja ma więcej możliwościom których muszę się jeszcze nauczyć

Oczywiście nie przestałem używać Photoshop'a

ale jeszcze za dobry to w nim taki nie jestem.
A tak ogólnie odchodząc od komputerów to lubię jeździć na snowboardzie i rowerze
W wolnych chwilach gram z kolegami w piłkę nożną czy koszykówkę. Za szkoła to nie przepadam jak i pewnie większość z was
Co
Umiem,
Potrafię?
- xhtml , css
- ciąć layouty
- tworzyć projekty, strony Flash
- trochę znam JavaScript
- tworzę i modyfikuję layouty CMS'ów
- trochę znam PHP i MYSQl
Może i coś jeszcze, ale nie pamiętam
Troszkę się rozpisałem o mojej historii jak zacząłem prace z web masteringiem
Moje Portfolio -
www.fanco.cba.pl ( nieskończony dział portfolio + dodałem stare sygnatury)
Projekt Flash Portfolio -
www.fanco.cba.pl/portfolio/ ( w poddziałach tj. Portfolio, O Mnie obrazek z tym napisem jest niewyraźny, pewnie coś się stało podczas importowania plików z Photoshopa

)
W razie jakiś uwag do mnie pisz śmiało
I witam na forum

Mam nadzieję że mi pomożecie rozgościć sie na forum