Witam wszystkich jestem Narwa ale bylo zajete to n4rw4 grafika zajmuje sie od niedawna. Mam photoshop CS 3 PL. Ale nie umiem w nim NIC zmalowac Wiec jestem tutaj ;] Mam nadzieje ze bedzie tu mila atmosfera oraz ze czegos sie naucze ;]
n4rw4, witaj.
Co do atmosfery na forum, jak widzisz jest miła, nikt nikogo nie wyzywa itp. tak więc jest bardzo dobrze. Co do nauki, myślę, że też się czegoś tutaj nauczysz. Zapraszam do działów z tutorialami, materiałami graficznymi itp.
Jeszcze raz witam na forum i życzę miłego pobytu!
n4rw4, siemasz atmosfera u nas to z tego co wiem i szczerze mówię to najlepsza w sieci jeżeli przynajmniej o fora graficzne chodzi Fajnie że to nas wybrałeś na tych, co będą Cię uczyli, ale mam nadzieję, że pojętym uczniem jesteś, co?
ba ;p ja troche rozumu mam tyle ze niei wiem jak brusha do PSa wrzucic. Bo mam PSa wbudowanego do windowsa bo mam takiego po liftingu i nie ma folderu photoshop ;s
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.