Witam , w photoshopie siedzę od paru dobrych miesięcy , może moje prace nie są doskonale , ale staram się ;] zarejestrowałem się na forum bo chcę wymieniać swoje doświadczenia , nauczyć się nowych rzeczy oraz rywalizować w konkursach ( nic tak nie mobilizuje człowieka jak zdrowa rywalizacja )
no to tyle
aryS, witaj, mam nadzieję, że galerię na naszym forum masz już założoną abyś, zanim dotrzesz do możliwości brania udziału w konkursach, dzięki naszym komentarzom miał już jakieś pojęcie jak masz pracować, co robisz źle a co dobrze Ci wychodzi
aryS, witaj O podniesienie skill'a dzięki naszemu forum nie ma co się martwić Często nas odwiedzaj, pisz posty, rozwijaj się pod okiem najlepszych a z czasem będzie Ci szło co raz lepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.