Witam, jak się Wam podoba nowy styl forum graficznego GrafArt.org?
oczywiście przejdzie on jeszcze kilka poprawek np. stopka forum zostanie zmodernizowana ale ogólne wrażenie... Podoba się? czy nie? Jakie sa Wasze opinie?
Pozdrawiam!
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
ramka ta na całe forum mogła by być troche ciemniejsza, tło forum i ogólnie cały styl mógł pójść w strone niebieskiego a nie takiego mixu starego z nowym
Troche te krzaczory po bokach mi się nie podobają, jakoś mi się nie widzą
Top mógłby być normalny, jako gif ale to moje zdanie
Jeszcze są błędy w topie, bo jak wchodzę w posty nieprzeczytane to same są one
ramkna powinna pasować do cellpic'ów
jeżeli chcesz to możesz mi podesłać bądź zrobić jakieś inne tło... nowoczesne lub znaleźć mi jakieś fajne c4d czy cuś
krzaczki tają unikalność stylu
b14szak napisał/a:
Jeszcze są błędy w topie, bo jak wchodzę w posty nieprzeczytane to same są one
u mnie wszystko ok jest, skasuj cookies...
Gdy się daje na ostatnie nieprzeczytane posty, na górze w topie cały czas się coś otwiera, wkurzające strasznie. Uważam jeszcze że animacja we flashu jest zbędna, przez nią reszta strony jakoś gorzej chodzi, dlatego musiałam przełączyć na stary styl, bo było to niekomfortowe. Poza tym te dwa obrazki na górze wsadziłabym w divy.
PwQt, czemu bezpłatny? szary kojarzy Ci się ze stylem bezpłatnym?
Dla mnei styl jest ok, tylko tak ... trzeba zniwelować czarną przestrzeń jak się zwija ogłoszenie, poprawić stopke forum oraz naprawić błąd z logo (czasem jak sie napisze post to jest tylko biała przestrzeń zamiast LOGO pozdrawiam!
ta białą warstwa za bardzo widoczna, a jak miejscami ten cellpic jest zwężany to kompletna porażka i ogólnie jeszcze styl podobny do blueblacka, myślę, że zmiana css, rozmiarów i ikonek w postach wyszła by na dobre
edit:
jeszcze nazwy for tzn. "Główne" "Gazetka GrafArt" mogły by być pogrubione, bądź jaśniejsze, bo trochę łyso wyglądają
Program: Adobe Photoshop 7.0 CE Team: NOVA Posty: 2578 Dołączył: 12 Cze 2007 Wiek: 14 Skąd: Kruszwica GFXPoints: 3487 Piwa:133/69
Wysłany: 2007-10-10, 16:40
A ja zauważyłem, że top widać tylko na stronie głównej, a przy pisaniu tematów nie Ogólnie mi się nie podoba jakoś :| Top brzydki, ładne rangi za to Za jasny niebieski i forum wąskie