-okropna stopka
-średnia legenda
-mało innowacji ,,technologicznych,, .Od strony graficznej styl prezentuje sie super jednak moglibyscie wprowadzic np.jakis nowy widok viewposts albo cos takiego Na glownej stronie mozna by tez tematy i posty zescalic w jedna tabelke:
Ronaldinio, Widzę, że ta modykikacja już jest na forum. Styl jest niesamowicie stylowy to mi się najbardziej w nim podoba .. ale za tło ... hmm ... może jakies błękitne c4d ?
Tło jak najbardziej pasuję.
Jest bardzo klimatyczne i jego zmienianie zepsuło by ten efekt.
Najważniejsze że nie razi po oczach.
Najładniejsze są ikonki wykonane przez Mishe.
Jest tylko jeden mankament...Logo bez flasha byłoby lepsze,ponieważ jak przegląda się fora to za każdym razem się ładuję i ogólnie zwalnia stronkę...
Co do logo to przeciez w preferencjach mozesz ustawic sobie Uproszczony Naglowek...
Ale... wtedy menu jest skopane - wiec moja propozycja - poprawic wyglad menu w Uproszczonym Naglowku
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
maluszek110011, być może dojdzie i do tego, narazie administracja może powiedzieć jednogłośnie, że styl został oficjalnie zakończony, zostało nam jedynie wprowadzanie różnorakich modyfikacji abyście Wy - użytkownicy GA - czuli się jeszcze lepiej na tymże serwisie :super:
W IE te kwiatki z kolei mają białe tło, ponieważ przezroczystość nie działa. ;P
Ja nie wiem co wam się w tym flashu nie podoba. Ja jestem jak najbardziej za tym, aby właśnie top we flashu został. Nubis, co do ładowania...to ile Ci się on ładuje? 10 min, że tak narzekasz, przecież on się ładuje w 2-3 sekundy. ( u mnie tak jest, nie wiem jak u innych).
ale strasznie ciezko chodzi, tj. jak przesuwam suwakiem to sie przycina. ;D
Moze to wina czestotliwosci odświeżania monitora albo niezbyt wydajnej karty?
Bo ja z kilku kompow korzystam i u mnie sie nic nie tnie...
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.