Ja będe za nowym stylem tylko jesli zostaną usunięte denerwujące mnie bugi.
Mianowicie po kliknieciu w "niepczeczytane posty" wchodzi mi panel i tu się zaczyna:
- logo zamienia sie na rzad tych listków w dodatku poprzedzielanych krechami
- czasem gdy zjezdzam w dol automatycznie cofa mi do góry
Oczywiście tak jak pisali poprzednicy walą po oczach te niebieskie krawędzie - można by je chociąz nieco przyciemnić.
Tak ponadto to troche trudno przyzwyczaić się do zwęzenia forum (ale z czasem bedzie ok).
Tam gdzie pisze "Nie masz wiadomości | Wyloguj [***]" dałbym to niżej troche bo to wtedy lepiej wygląda
Top można troche urozmaicić bo troche jest nudnawy, można zrobić taki płaski wtedy a buttony wszystkie górne by troche powiększyć i było by mniej kłopotów z trafieniem i pewnie ładnie by to wyglądało.
Na góre nad buttonami dać jeszcze ładnie (jakiś obrazek, coś takiego)
"grafart.org
Najlepsze forum graficzne" (lub coś w tym stylu)
b14szak, ale te menu które teraz jest jest wg mnie dobre a co do stylu to bardzo mi się podoba
Oczwiście że mi siępodoba, jakbym ja miała taki na swoim forum to bym była Uchahana jest świetny ;p A logo jeszcze lepsze ;p acha, jezeli juz pisze to zadam pytanie: co to znaczy to SOTW? ;] i takie tam ? ;p czy możecie mi te wszystkie opisać skróty? na pw?:P
Sotw - Signature of The Week
Uotw - Userbar Of the week
Aotw - Avatar of the week
BLC - Best Layout Competetion
Wotm - Wallpaper of The Month
POTM - Picture of the month
> IMO top powinien być jakiś taki naprawdę dobry i bez animacji chociaż z tym okiem to dobry pomysł , nie podobają mi się jeszcze te wsuwające brushe na niego ...
> Za jasny niebieski przy tych brushach na ''zewnątrz'' , i tym obramowaniu .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum